10 x uitnodigingen kinderfeest

Ik had er geloof ik precies 4 maanden geleden ook al last van…..verjaardagsstress!

Jaaaa, het is weer aan de gang hoor die verjaardagsstress. Geen traktaties, maar uitnodigingen dit keer…. Nu ben ik me weer helemaal aan het rot scrollen op Pinterest naar de leukste kaarten en taarten. Julie wordt bijna 6 en eerlijk is eerlijk, sinds ik mijn blog heb schuiven de crea-bea momentjes wat naar de achtergrond. Of misschien niet zo zeer de momentjes, maar wel de planning en voorbereiding daarvan.

Al scrollend kom ik heel veel leuke uitnodigingen tegen. Ik ga deze serieus onthouden voor volgend jaar, met een betere planning en een betere voorbereiding! Voor nu moeten we in de pony-stijl blijven (ze wil graag ponyrijden) en is het me toch weer last minute gelukt om een leuke uitnodiging samen met Julie in elkaar te zetten. De 10 leukste die ik tegen ben gekomen in mijn zoektocht deel ik hieronder met jullie!

10 x uitnodigingen kinderfeestje

Onderstaande uitnodigingen en de eventuele DIY -handleidingen erbij kun je ook vinden op de Coffee and Kids Pinterest pagina en dan op het bord Birthday.

Wat zou jouw favoriet zijn?

Liefs Mathilde

Tags: , , , , ,

Related Posts

by
Hoi! Ik ben Mathilde, mama van Julie (7 jaar) en James (5 jaar). Mijn kinderen en alles wat daarbij komt kijken, geven mij een hoop schrijfinspiratie. Omdat wij mama's elkaar best een beetje mogen steunen in het 'mama zijn' deel ik mijn ervaringen ook met jou!
Previous Post Next Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 shares

Hi there!

Je dagelijkse dosis #momlife

Je dagelijkse dosis #momlife

Welkom op Coffee and Kids, #jedagelijksedosismomlife! Ik hoop dat je op mijn blog herkenning vindt en inspiratie opdoet. Met mijn handen in het haar tot trotser dan trots, ik deel mijn #realmomlife met je. On the side: tips, to do's, kids fashion, personal stuff and coffeeeeeee. Did I already mention I loveeeee cappuccino ;)?!
Je dagelijkse dosis #momlife
UA-111272730-1