Shoptip H&M: UV werende kleding, babyproof!

Het lijkt er nog niet altijd op, maar de zomer komt er wel aan. Vorig jaar was Sofie met haar 4 maanden nog veel te klein om echt in het zand te spelen of samen met ons in het water (lees: zee) te gaan. Dus hielden we haar voornamelijk binnenshuis. Dat is nu ze inmiddels 1 jaar is wel anders! Ze is steeds meer stapjes aan het zetten zonder onze hulp, wil maar al te graag overal heen kruipen om te spelen en met het oog op komende zomer vond ik een UV pakje wel zo fijn.

Eigenlijk was ik ‘gewoon’ aan het scrollen door de collectie van H&M tot ik de onwijs leuke UV beschermende kleding zag. Ik hoefde geen moment te twijfelen, dit gaat in mijn winkelwagen! Vorig jaar was ik wel aan het kijken geweest omdat we naar Curaçao gingen. Maar alles wat ik toen zag was niet echt heel leuk (luxe probleem, I know) of best aan de prijs. Overigens was dat ook in november, dus was het aanbod sowieso aardig beperkt. We gingen zonder UV pakje op pad, maar uiteindelijk werden we alle drie goed ziek en hebben we uiteindelijk maar één keer de zee gevoeld als gezin.

H&M, UV beschermende kleding

Het is een onwijs vrolijke print, met zeepaardjes in allerlei kleuren. Het is gemakkelijk aan en uit te doen door middel van een ritsje – wel zo handig met de verschonings momenten – en hebben nog korte mouwtjes zodat in ieder geval de schoudertjes bedekt zijn.

UPF50 pakje = €17.99

Ook hebben ze UV beschermende petjes mèt nekflap. Niet mega charmant, maar wel ontzettend handig als ze in de zon spelen. Uiteraard probeer je uit de felste zon (tussen 12.00 en 15.00) te blijven met je kindje, maar daarvoor en er na schijnt hij nog steeds met al zijn kracht op het bolletje van je spelend kind. Naar mijn idee geen overbodige luxe.

UPF50 petje = €6.99

En toen, toen zag ik dat ze ook waterschoentjes hebben! Nu onze Sofie wat meer gaat stappen – en ik gok in de zomer vrijwel geheel los – leek me dit fijn om haar voetjes te beschermen tegen het hete zand, de scherpe schelpjes en als ze dan de zee in wilt, ze niet meteen over de eerste de beste met algen bekleedde steen uitglijdt. Of stoot. Want er kan genoeg gebeuren met zo’n net stappende dreumes.

waterschoentjes = €9.99

Klaar voor de zomer!

Sofie is, in combinatie met zonnebrandcrème, klaar voor de zomer! Want vergeet niet; de armen, benen, voeten èn gezichtje zijn nog steeds bloot en zullen goed meerdere keren ingesmeerd moeten worden.

Al met al een geslaagd shoprondje in de H&M. Ik hoop dat jullie ook nog wat aan mijn shoptip hebben en je kleintje deze zomer goed kan beschermen tegen de felle zon en UV-straling.

Liefs Dayenne

Tags: , , ,

Related Posts

by
Dayenne is trotse mama van lieve Sofie!
Previous Post Next Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 shares

Hi there!

Je dagelijkse dosis #momlife

Je dagelijkse dosis #momlife

Welkom op Coffee and Kids, #jedagelijksedosismomlife! Ik hoop dat je op mijn blog herkenning vindt en inspiratie opdoet. Met mijn handen in het haar tot trotser dan trots, ik deel mijn #realmomlife met je. On the side: tips, to do's, kids fashion, personal stuff and coffeeeeeee. Did I already mention I loveeeee cappuccino ;)?!
Je dagelijkse dosis #momlife
UA-111272730-1