Free printables Vaderdag

Nog 2 weken en dan is het weer Vaderdag. Waarschijnlijk knutselen de kids zich alweer suf op school en kinderdagverblijf en wordt er flink geoefend op een lief versje. Daarnaast is mij ondertussen ook al subtiel ingefluisterd wat wel een goed Vaderdagkado’tje zou zijn….  Ik ga verder hier geen sentimenteel Vaderdagblogje van maken, dat laat ik over aan de papa in kwestie mocht hij daar behoefte aan hebben ;).

Wat ik eigenlijk wilde delen zijn deze gave free printables van BijDeb. Ik kwam deze printables tegen op haar pinterest. Zij heeft een leuk pakket samengesteld waarmee je heel je huis Vaderdagproof kan maken. Dus ben je wel van een beetje DIY, aan de slag!

Design by www.bijdeb.blogspot.nl
Design by www.bijdeb.blogspot.nl

Posters

Bijdeb heeft 2 leuke posters gemaakt, 1 voor de kantoorpapa’s en 1 voor de kluspapa’s.

Leuk zwart lijstje erbij kopen(Ikea/Hema) en hoppa op het dienblad erbij voor de extra aankleding. Ontbijt op bed is zo helemaal in de Vaderdagstijl.

design by www.bijdeb.blogspot.nl
design by www.bijdeb.blogspot.nl
design by www.bijdeb.blogspot.nl
design by www.bijdeb.blogspot.nl

Melkpakje

Deze melkpakjes zijn perfect om de lievelingssnoepjes van betreffende papa in te verpakken,  maar er zou ook een klein kado’tje in kunnen of een gedichtje.

design by www.bijdeb.blogspot.nl
design by www.bijdeb.blogspot.nl

Slinger

En wat een leuke slinger om heel het Vaderdagthema mee compleet te maken! Ook hiervoor kun je een free printable downloaden op de website van www.bijdeb.blogspot.nl.

design by www.bijdeb.blogspot.nl
design by www.bijdeb.blogspot.nl

Wat ga jij maken?

Heel veel DIY plezier met deze free printables. Laat het vooral even zien in een reactie als je met 1 of meerdere van deze printables aan de slag bent gegaan. Vinden we leuk!

Fijne Vaderdag alvast!

Liefs Mathilde

PS: Debbie stelt haar printables gratis ter beschikking puur omdat het haar hobby is en omdat ze het leuk vindt om te zien wat mensen er allemaal weer mee maken. Echter is het niet de bedoeling dat ‘men’ aan de haal gaat met haar ontwerpen. Onderstaand een paar kleine huisregels mocht je Debbie haar ontwerpen ook willen gebruiken of delen. Coffee and Kids heeft toestemming voor het gebruik van haar foto’s voor de blog.

 • De gratis download’s en printable’szijn voor eigen gebruik / cadeautje voor iemand.
 • Ze zijn niet gemaakt om door te verkopen om er geld aan te verdienen.
 • Gelieve mijn naam erop te laten staat.
 • Graag mijn toestemming vragen als je mijn foto’s wilt gebruiken.
 • En als je iets van mij gebruikt even mijn naam vermelden.
Tags: , , , , , , , ,

Related Posts

by
Hoi! Ik ben Mathilde, mama van Julie (7 jaar) en James (5 jaar). Mijn kinderen en alles wat daarbij komt kijken, geven mij een hoop schrijfinspiratie. Omdat wij mama's elkaar best een beetje mogen steunen in het 'mama zijn' deel ik mijn ervaringen ook met jou!
Previous Post Next Post

Comments

 1. Beantwoorden

  Hey Mathilde,

  Wauw.. super leuk om te zien!! Heel erg bedankt en nu maar hopen dat alle diy-ers er iets aan hebben! Nog een fijne dag…

  Groetjes Debbie
  http://Www.bijdeb.blogspot.nl

   • Mathilde
   • 5 juni 2016
   Beantwoorden

   Hi Debbie, graag gedaan! Verwacht dat ik wel vaker een DIY van je zal gaan posten. Erg leuk! Liefs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 shares

Hi there!

Je dagelijkse dosis #momlife

Je dagelijkse dosis #momlife

Welkom op Coffee and Kids, #jedagelijksedosismomlife! Ik hoop dat je op mijn blog herkenning vindt en inspiratie opdoet. Met mijn handen in het haar tot trotser dan trots, ik deel mijn #realmomlife met je. On the side: tips, to do's, kids fashion, personal stuff and coffeeeeeee. Did I already mention I loveeeee cappuccino ;)?!
Je dagelijkse dosis #momlife
UA-111272730-1