Verhuizen, chaos en kinderfeestjes

Het is vrijdag, een doodnormale dag en de laatste dag voor het weekend. Ik ben altijd blij als de vrijdag voorbij is en hou ook wel van de vrijdag, het voelt altijd als een klein feestje, de week afsluiten en het weekend in.

Deze vrijdag is anders, als ik opsta voel ik het al, de drukte in mijn hoofd neemt de overhand. Dit was de laatste nacht in mijn oude huis, het huis waar ik volwassen ben geworden, lief heb gehad, waar mijn kinderen zijn geboren en waar ik verdriet heb gehad om mijn scheiding. Ook het huis waar ik Pieter-Jan leerde kennen en het huis waar ik thuis kwam na de geboorte van Pepijn. Ik heb geen tijd om er bij stil te staan, ik moet werken en Juultje viert vandaag haar kinderfeestje.

Met drie telefoons in mijn zak probeer ik de orde

te bewaren tussen 8 kinderen.

Ik vlieg van leveranciers naar de zaak, waar alles de mist in loopt omdat ik in mijn chaos twee leveringen door elkaar heb gehaald. Met de verfvlekken nog op mijn handen en kleding arriveer ik bij het kinderfeestje van Juul waar de kindjes al aankomen. Met drie telefoons in mijn zak probeer ik de orde te bewaren tussen 8 kinderen. Het is warm en de zon schijnt. Terwijl Juultje geniet van haar vriendinnen, dwalen mijn gedachte af… Ik moet verhuizen dit weekend en eigenlijk moet ik gewoon alles nog doen, maar dan ook echt alles. De stress neemt toe en mijn drie telefoons benauwen me.

De tranen rollen over mijn wangen en stoppen ook niet meer als we bij de spullen van Pepijn aankomen

Na het feestje blijven Jim en Juul bij opa en oma slapen en eenmaal thuis is daar Pieter-Jan. Mijn redder in nood die ten alle tijden rustig blijft en met zijn Belgische nuchterheid altijd raad weet met de chaos die altijd om mij heen hangt. Hij staat al dozen in te pakken en waant zich een weg tussen mijn troep van 12 jaar. We bestellen pizza’s en gaan door tot bijna alles ingepakt zit. De tranen rollen over mijn wangen en stoppen ook niet meer als we bij de spullen van Pepijn aankomen.

Maar het is goed, morgen begint ons nieuwe avontuur en onze nieuwe start, in het eerste huisje van ons samen.

Liefs Fientje

Tags: ,

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Comments

 1. Beantwoorden

  Hoe leuk beschreven. En mooi ook! Heel veel succes & liefde in het nieuwe eerste huisje van jullie samen!!!

  1. Lief dat je even een reactie hebt achter gelaten voor Fientje!
   Gaat vast helemala goed komen met die 2 :).

   Liefs Mathilde

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 shares

Hi there!

Je dagelijkse dosis #momlife

Je dagelijkse dosis #momlife

Welkom op Coffee and Kids, #jedagelijksedosismomlife! Ik hoop dat je op mijn blog herkenning vindt en inspiratie opdoet. Met mijn handen in het haar tot trotser dan trots, ik deel mijn #realmomlife met je. On the side: tips, to do's, kids fashion, personal stuff and coffeeeeeee. Did I already mention I loveeeee cappuccino ;)?!
Je dagelijkse dosis #momlife
UA-111272730-1