Villa Pastorie

Als het zonnetje weer een beetje daar is, kom ik ook graag bij Villa Pastorie aan de Piushaven. Villa Pastorie heeft een heerlijke tuin en een terras aan de waterkant van de Piushaven.  Het terras aan het water bewaar ik meestal voor de momentjes zonderen kinderen, maar in de tuin is het net zo heerlijk vertoeven!  Verschillende tafeltjes, een mooie achterwand, een vijver in het midden van tuin met een flinke vlonder waar je ook lekker op kunt zitten en achter in de schaduw tussen de bomen verstopt ligt een een tof speelhuisje voor de kinderen. Een simpele boomstam, een krijtbord en een stok op de grond volstaan voor mijn kinderen om direct over te gaan tot schooltje spelen.

Cappuccino and food

Natuurlijk ontbreekt ook hier mijn favoriet niet op de kaart, cappuccino. Hmmmm! De kindercappuccino staat weliswaar niet op de kaart, maar wordt met liefde gemaakt voor je incl. bijpassend klein ‘kinderkopje’.

Maar voor lekker eten ben je hier ook zeker op de goede plek… Bij Villa Pastorie vinden ze lekker eten belangrijk dus wordt er gewerkt met verse producten en als het even kan ook biologisch. Daarnaast genieten streekproducten de voorkeur. Ze hebben zelfs enkele lokale boerderijen ‘geadopteerd’. Ook aan de kinderen wordt gedacht, er is keuze uit een tosti, belegde boterham of een lekker kidskroketje.

Geen idee wat je moet eten en gewoon aanschuiven? Op donderdag hebben ze bij Villa Pastorie aanschuifavond!

Spelletjeskast

Binnen hebben ze een heerlijk zithoekje bij de open haard en daar staat ook de spelletjeskast. De kinderen zoeken hier altijd het een en ander uit en gaan lekker spelen. Het is niet dat je hier binnen een enorme speelhoek vindt voor de kinderen, maar ze zijn zeer welkom en er zijn spelletjes of puzzels genoeg.

Summer Days

De Piushaven wordt echt een steeds leukere plek om lekker rond te lopen of te varen en Villa Pastorie speelt daar handig op in. Ze hebben 2 bootjes die je kunt huren om er zelf op uit te gaan, maar je kunt ook een ‘Belle Histoire’ huren: een mooie luxe sloep met schipperkapitein.

On my wishlist voor deze zomer: een sloepje huren en de goed gevulde picknickmand van Villa Pastorie mee aan boord nemen. Jum!

Benieuwd naar Villa Pastorie? Druk op de link hieronder en bezoek hun pagina.

KIDSPROOF by Coffee and Kids

  • Kindercappuccino: ja
  • Kindermenu( boterhammetje/tostie e.d.): ja
  • Ruimte voor je kinderwagen: ja
  • Speelgoed: ja, er is een spelletjeskast
  • Speeltuin: Speeltuin is een groot woord, maar er is een leuke speelhoek in de tuin.
  • Verschoningsruimte: nee
Tags: , , , , , , , ,

Related Posts

by
Hoi! Ik ben Mathilde, mama van Julie (7 jaar) en James (5 jaar). Mijn kinderen en alles wat daarbij komt kijken, geven mij een hoop schrijfinspiratie. Omdat wij mama's elkaar best een beetje mogen steunen in het 'mama zijn' deel ik mijn ervaringen ook met jou!
Previous Post Next Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 shares

Hi there!

Je dagelijkse dosis #momlife

Je dagelijkse dosis #momlife

Welkom op Coffee and Kids, #jedagelijksedosismomlife! Ik hoop dat je op mijn blog herkenning vindt en inspiratie opdoet. Met mijn handen in het haar tot trotser dan trots, ik deel mijn #realmomlife met je. On the side: tips, to do's, kids fashion, personal stuff and coffeeeeeee. Did I already mention I loveeeee cappuccino ;)?!
Je dagelijkse dosis #momlife
UA-111272730-1