Vlog #5: Shoplog KIABI

Vlogtime! Als ik in Frankrijk ben ga ik altijd wel even een KIABI in. Vandaag laat ik in een shoplog zien wat ik vast gekocht heb voor de nazomer en herfst voor Julie, James en mijzelf! Hebben jullie de KIABI ook al ontdekt?

KIABI Shoplog

In deze vlog laat ik zien wat ik gekocht heb voor Julie, James en mijzelf. Ik heb geshopt met de nazomer-herfst in mind, dus er komen een aantal leuke oker-kleurige items in voor. Verder ben ik weer gevallen voor de leuke plooirokjes, die staan Julie zo leuk! Een paar ‘out of our comfort zone’ schoenen voor Julie zitten er ook bij. Ben je nog op zoek naar een goede skinny jeans voor boys? Zeker even kijken dan. Ikzelf heb twee setjes geshopt met een printje en had een mega meevaller met de rok die shopte.

Inspiratie

Deze shoplog heb ik geplaatst omdat KIABI toch nog niet voor iedereen bekend terrein is. Ik wil je jullie op deze manier dus laten zien hoe goed je daar kunt slagen zonder al te veel te betalen. Plus, als je hier shopt en dus een keer een shoprondje bij de H&M overslaat heb je een keer wat anders ;).

Kwaliteit

Oh ja, de kleding die ik in huis heb van KIABI is tot nu toe altijd goed gebleven! Eerlijk is eerlijk, er zullen ook echt wel shirts tussen zitten die 3x wassen niet overleven, maar wat wil je voor € 3,- p.s. Mijn truc is dan toch fysiek shoppen om het materiaal te voelen, dan haal je echt de goede items er wel uit.

Vlog

Genoeg gekletst, kijken maar 😉

Ik hoop dat jullie het leuk gevonden hebben om mee te kijken bij deze shopsessie. Vinden jullie het leuk om vaker een vlog te zien en zo ja, wat zou je dan willen zien?

Liefs Mathilde

Wat we de vorige gekocht hebben bij de KIABI lees je hier terug.

Tags: , , ,

Related Posts

by
Hoi! Ik ben Mathilde, mama van Julie (7 jaar) en James (5 jaar). Mijn kinderen en alles wat daarbij komt kijken, geven mij een hoop schrijfinspiratie. Omdat wij mama's elkaar best een beetje mogen steunen in het 'mama zijn' deel ik mijn ervaringen ook met jou!
Previous Post Next Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

9 shares

Hi there!

Je dagelijkse dosis #momlife

Je dagelijkse dosis #momlife

Welkom op Coffee and Kids, #jedagelijksedosismomlife! Ik hoop dat je op mijn blog herkenning vindt en inspiratie opdoet. Met mijn handen in het haar tot trotser dan trots, ik deel mijn #realmomlife met je. On the side: tips, to do's, kids fashion, personal stuff and coffeeeeeee. Did I already mention I loveeeee cappuccino ;)?!
Je dagelijkse dosis #momlife
UA-111272730-1