Webshoptip +Winactie Mandy-Made

Ik voel me zowaar een beetje vereerd….1 van mijn leuke mamatotthemax-collegabloggertjes heeft mij gevraagd om met haar de aftrap te doen van de opening van haar webshop. Nou, dat wil ik wel hoor!

Mandy-Made

Ik volg Mandy al een tijdje op Facebook en zag daar de laatste tijd steeds meer mooie handgemaakte baby- en kinderproducten. Het ene na het ander te leuke stofje kwam voorbij en ook de reacties daarop waren enthousiast.  Dus Mandy heeft de knoop doorgehakt en start haar eigen webshop!

mandy-made!

De plek voor unieke handgemaakte kraamkado’s en meer!

Wat maakt Mandy?

Je kunt beter vragen, wat maakt ze niet. Mandy maakt, zoals de naam al doet vermoeden alles zelf! Op haar website vind je verschillende productcategorieën zoals:

  • badcapes
  • naamslingers
  • waskussenhoes
  • babyleggings
  • boxkleden

Alles kan op maat gemaakt worden, precies zoals jij graag zou willen. Je kunt dus de kleur en print e.d. dus helemaal afstemmen op je babykamer of bijvoorbeeld een set van meerder producten op elkaar afstemmen. Echt super leuk.

Geboortjekaartje

Wat ik echt speciaal vind is dat je bij Mandy-Made ook een badcape kan maken met daarop een afdruk van je geboortjekaarte. Niet slechts een naam of borduursel, maar het geboortekaartje echt verwerkt in de badcape. Als dat geen op en top kraamkado is!

Welkomstactie, win een badcape!

Tromgeroffel………omdat de webwinkel nu echt geopend wordt wil Mandy graag aftrappen met een gave winactie! Lijkt het jou leuk om een badcape met het geboortekaartje van jullie kleintje te winnen, doe dan zeker even mee met de like & share actie op de Coffee and Kids Facebookpagina!

Hoe maak je kans?

  • Like de pagina’s van Coffee and Kids en Mandy-Made
  • Like & Share de post van de winactie
  • Laat ons weten welk klein wondertje zijn of haar eigen persoonlijke badcape verdiend.  Extra leuk als je dan ook even laat zien om welk geboortekaartje het gaat.

De actie sluit vrijdag 28 oktober! De lucky winnaar zullen we vrijdag 28 oktober hier op de blogbekend maken. #fingerscrossed!

Succes

Lieve Mandy,  heel veel succes met Mandy-Made! Ik weet zeker dat jij heel veel kindjes blij gaat maken met jouw mooie handgemaakte spulletjes.

Liefs Mathilde

Tags: , , , , , , , , , ,

Related Posts

by
Hoi! Ik ben Mathilde, mama van Julie (7 jaar) en James (5 jaar). Mijn kinderen en alles wat daarbij komt kijken, geven mij een hoop schrijfinspiratie. Omdat wij mama's elkaar best een beetje mogen steunen in het 'mama zijn' deel ik mijn ervaringen ook met jou!
Previous Post Next Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 shares

Hi there!

Je dagelijkse dosis #momlife

Je dagelijkse dosis #momlife

Welkom op Coffee and Kids, #jedagelijksedosismomlife! Ik hoop dat je op mijn blog herkenning vindt en inspiratie opdoet. Met mijn handen in het haar tot trotser dan trots, ik deel mijn #realmomlife met je. On the side: tips, to do's, kids fashion, personal stuff and coffeeeeeee. Did I already mention I loveeeee cappuccino ;)?!
Je dagelijkse dosis #momlife
UA-111272730-1