Weekoverzicht: My life in polaroids #33

Er staat weer een weekoverzicht klaar voor jullie. Het was een week vol met opruimen, online shoppen, wijntjes drinken, kinderverjaardagen  en logeren. Ook hadden we een gezellig oppasdagje en had een ik afspraak voor een samenwerking. Kijk je weer mee!

Weekoverzicht #33

 

Een groot voordeel van je huis gaan verkopen, opruimen! Het is her en der wat rustiger op de plankjes in huis, maar stiekem geeft zo’n opgeruimd huis ook extra rust in  mijn hoofd. Weer een ‘moetje’ van je altijd on going to-do list ;).

Oeps, ik geloof dat de kinderen afgelopen week beide 4 x gelogeerd hebben! Bij Opa en Oma én bij Opa in Den Haag, bij vriendjes en James is ook nog een nachtje bij zijn kleine neefje gaan logeren. Feestweek dus, die laatste vakantieweek!

Ik had een leuke afspraak met Maartje, Programma Manager bij Ontdekstation013. We hebben een leuke brainstorm gehad wat betreft mogelijkheden voor onze samenwerking en het resultaat is dat er leuke dingen aan komen. Keep you posted!

Online shopping pakte goed uit! Helemaal blij met dit leuke jurkje van Le Ballon. De boots die ik er ook bij geshopt had, zie je hier niet maar die heb ik ook gehouden 😉 (op InstaTV kun je wel het hele setje zien). Jurkje heb ik trouwens nog geruild van een M naar een S, over goals gesproken haha.

Afgelopen woensdag ging de nieuwe collectie van Shoesme online! Zoveel leuks weer! Tof dat ik, net als bij de vorige lancering, de preview hiervoor mocht doen.  Nu maar snel naar de Brandstore voor onze favorieten… :).

Afgelopen week hadden we ons kleine vriendje Dexx er weer bij. We gingen gezellig naar de speeltuin. Julie en James hadden een vriendje en vriendinnetje bij zich, Dexx vermaakte zich met het zand en ik met mijn koffie.

Als de kinderen van huis zijn…..Juist dan eten we Sushi! Nu je dit bij ons in het dorp ook vers kunt afhalen is het wel heel verleidelijk om wat vaker Sushi te eten.

We gaan biologisch! Tenminste wat betreft hetgeen we uit onze moestuin oogsten dan. En ja, het smaakt echt lekkerder als je er zelf moeite voor gedaan hebt.

En natuurlijk weer een mooi bosje verse snijbloemen meegenomen. Ik vind deze Dahlia’s zo mooi!

Restaurant RAK, dat ik daar nog  niet eerder geweest was zeg. Gezellige plek aan de Piushaven en ze zorgen goed voor je. Ik kletste onder het genot van een wijntje en watertje gezellig bij met een vriendin.

We sloten de week af met 2 verjaardagen, o.a. ons nichtje Lola werd 3 jaar! De kinderen hebben zich zoals altijd op een verjaardag goed vermaakt. Zie je die taart, daar gaat de HEMA hoge ogen mee gooien denk ik. HEMA ja, die verkopen nu dus ook de ‘dripcake red velvet‘ taart in verschillende maten voor een hele schappelijke prijs. Je moet hem wel zelf even aankleden met wat accessoires en fruit of ander lekkers en dan is hij echt top!

Zo weer een week voorbij gevlogen! Morgen moeten Julie en James weer naar school en is de vakantie echt afgelopen. Maar eerlijk, ik denk dat iedereen wel weer toe is aan wat regelmaat. Gewoon weer op tijd naar bed, sporten, afspreken met vriendjes van school, back to normal life.

Komende week gaan we weer een kijkje nemen bij ons huis, ga ik er hopelijk uit komen voor onze toekomstige keuken, gaan we naar Justin Timberlake in de Gelredome mét daarna een overnachting in een leuk hotel in Nijmegen en oh ja…. woensdag zijn we 4 jaar getrouwd! Lekker druk weekje weer voor de boeg dus!

Liefs Mathilde

Tags: , , , , ,

Related Posts

by
Hoi! Ik ben Mathilde, mama van Julie (7 jaar) en James (5 jaar). Mijn kinderen en alles wat daarbij komt kijken, geven mij een hoop schrijfinspiratie. Omdat wij mama's elkaar best een beetje mogen steunen in het 'mama zijn' deel ik mijn ervaringen ook met jou!
Previous Post Next Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 shares

Hi there!

Je dagelijkse dosis #momlife

Je dagelijkse dosis #momlife

Welkom op Coffee and Kids, #jedagelijksedosismomlife! Ik hoop dat je op mijn blog herkenning vindt en inspiratie opdoet. Met mijn handen in het haar tot trotser dan trots, ik deel mijn #realmomlife met je. On the side: tips, to do's, kids fashion, personal stuff and coffeeeeeee. Did I already mention I loveeeee cappuccino ;)?!
Je dagelijkse dosis #momlife
UA-111272730-1