Weekoverzicht: my life in polaroids #32

Ik ga starten met weekoverzichten! Niks nieuws in blogland maar wel leuk om te doen. Voor de bloglezers die niet op Instagram actief zijn een manier om een kijkje te krijgen in wat wij zoal doen in een week. Daarnaast zal er de komende tijd een hoop in het teken staan van onze verhuizing en het nieuwe huis dus ook dat zal voorbij komen.

Polaroid weekoverzicht

Ik vind het leuk vind dat de de weekoverzichten een vaste herkenbare layout krijgen, vandaar dat ik gekozen heb voor polaroid. Het idee bij een polaroid is dat je een korte tekst of quote op witte gedeelte zet en daar dan een leuke herinnering aan overhoudt.  De teksten onder de polaroid ga ik dus ook vooral kort houden. Je moet gewoon makkelijk door de week heen kunnen scrollen en snel kunnen zien wat we gedaan hebben of waar we geweest zijn. Ik zal de weken nummeren met de week die het betreft, vandaar dat we nu beginnen met #32 i.p.v. #1 ;).

Kijk mee naar het eerste weekoverzicht

Weekoverzicht, week 32

Ik begon mijn week na de vakantie goed, ik heb gelijk een shop(v)log opgenomen! Ik ben nog bezig met het editten, maar hij kan snel online.

Na alle vakantiewijntjes, kaasjes, stokbroodjes etc. wil ik weer een beetje de gezonde kant op. Als de schoolvakantie is afgelopen wil ik echt weer volop aan de slag met sporten en gezond(er) eten. Ook denk ik erover om de maand eptember te gebruiken voor een wijntjes-stop. Wie heeft er ook wel eens bewust een maand lang geen alcohol gedronken?

Nu het echt rond is met ons nieuwe huis wordt het tijd keuzes te maken voor keuken, badkamer, vloeren etc. Ik had vorige week weer 2 afspraken. De kleur moet donkergrijs/zwart worden, maar ja welke precies…. Echt moeilijk!

De kinderen waren met mij mee naar de keukenzaken dus hadden daarna wel een ijsje verdiend. We gaan graag een ijsje eten bij Porto, aan de Piushaven.

Zeker met dat mooie weer is de Piushaven echt een heerlijke plek. Ik had de auto expres wat verder weg geparkeerd zodat we nog gezellig een stukje over de flonders konden lopen. Én even pootje baden natuurlijk.

 

Mijn kleine neefje Dexx werd 1 jaar! Ik zocht samen met hem zijn eerste echte loopschoentjes uit bij Shoesme Brandstore. Cool zijn ze he!Zo schattig ook weer die kleine maatjes….#smelt. Heb je trouwens de preview van de nieuwe collectie al gezien, check ém hier.

Mijn office #ootd. Ik werk bij een productiebedrijf dus soms twijfel ik een beetje of ik wel een jurkje of een rok aan zal doen. Gewoon een jeans met shirt is ook prima, maar goed ik vind het zelf wel leuk om te dragen dus toch maar weer eens gedaan.

Pfff deze gast…. Het was 35 graden en meneer wil zijn Captain America pak aan. Dat pak heeft zo’n gevulde borstkas en armen, spierbonk look a like en bloedheet.  Whatever makes him happy ;).

Na het eten ‘s avonds nog even een kijkje nemen bij ons nieuwe huis. De bouwvak is afgelopen en binnenkort zal de eerste verdiepingsvloer erop gaan. Dat zijn ze nu aan het voorbereiden vandaar al het steigerwerk ervoor.

We hebben een stukje grond van onze moestuin aan een mevrouw gegeven die heel veel dahlia’s heeft. Deze staan nu volop in bloei en daar mogen wij ook van plukken. Met zo’n bos verse bloemen in je mand naar huis fietsen vind ik echt een #moestuingelukje.

De kinderen zijn de hele week onder de pannen geweest bij de Kindervakantieweek! Ze zijn 5 dagen lang samen met heel veel kinderen uit het dorp volop geëntertaind. Nogmaals dank aan alle vrijwilligers die dit mogelijk maken!

Gisteren hebben we een start gemaakt met ons huis verkoop-proof te maken. Pfff, waar moet je beginnen? De tuin is inmiddels weer helemaal netjes, binnen maken we vandaag af en dan is het tijd voor foto’s.

Zo, dit was em dan, het eerste weekoverzicht! Laat me even weten of je het leuk vindt om zo mee te kijken met ons en of dit niet te veel foto’s waren, of misschien juist te weinig om een beetje een goed beeld te krijgen. Ik ben benieuwd. Komende week gaan we dus verder met ons huis, moet ik werken en heb ik ons kleine neefje weer gezellig voor een dag erbij. Julie en James hebben hun laatste vakantieweekje en gaan 2 daagjes logeren bij Opa in Den Haag en verder zien we wel wat de week brengt!

Fijne dag, liefs!

Mathilde

Tags: ,

Related Posts

by
Hoi! Ik ben Mathilde, mama van Julie (7 jaar) en James (5 jaar). Mijn kinderen en alles wat daarbij komt kijken, geven mij een hoop schrijfinspiratie. Omdat wij mama's elkaar best een beetje mogen steunen in het 'mama zijn' deel ik mijn ervaringen ook met jou!
Previous Post Next Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 shares

Hi there!

Je dagelijkse dosis #momlife

Je dagelijkse dosis #momlife

Welkom op Coffee and Kids, #jedagelijksedosismomlife! Ik hoop dat je op mijn blog herkenning vindt en inspiratie opdoet. Met mijn handen in het haar tot trotser dan trots, ik deel mijn #realmomlife met je. On the side: tips, to do's, kids fashion, personal stuff and coffeeeeeee. Did I already mention I loveeeee cappuccino ;)?!
Je dagelijkse dosis #momlife
UA-111272730-1