Winactie! 4 tickets voor Plopsa Indoor Coevorden!

Mama’s, papa’s, Opa’s en Oma’s met jonge kinderen opgelet, ik mag weer iets leuks weggeven, namelijk….. 4 tickets voor  Plopsa Indoor Coevorden! Dit gaat jullie zeker een leuke dag bezorgen in de zomervakantie! Zowel op Facebook als Instagram zal ik 2 kaarten weggeven voor een dagje Plopsa. Lees even mee wat je deze zomer allemaal kunt beleven en hoe je deze kaarten kunt winnen…

Zomer met Bumba in Plopsa Indoor Coevorden

Weer of geen weer? Kleine avonturiers tussen 2 en 10 jaar en hun ouders komen áltijd oren en ogen te kort op de 25 super coole attracties van Plopsa Indoor Coevorden! In de zomervakantie wordt je bezoekje aan het indoorpark nóg leuker, want dan is het ‘Zomer met Bumba‘!

Speciaal voor jou opent Bumba de poorten van zijn kleurrijke circustent. Samen met Bumbalu, Baby, de vogel Kiwi, de olifant Tumbi, de aap Poppa, de leeuw Barry, Li-Ling en Zinzi tovert hij er op los in het Bumba Circus en haalt hij opnieuw de allerleukste fratsen uit. Ben jij benieuwd wat de liefste clown ter wereld nu weer uit zijn hoed zal toveren? Kom het ontdekken tijdens de dagelijkse Bumba Magico Show. Wie weet word jij wel helemaal betoverd…

Wat valt er allemaal te beleven?

  • Bumba Magico Show
  • Bezoekers ontmoeten hun favoriete Plopsa-helden tijdens Meet & Greets
  • Uiteraard kunnen bezoekers zich steeds uitleven op de talrijke binnen- en buitenattracties
  • Om de dag feestelijk af te sluiten dansen jong en oud in een kleurrijke confettiregen!

 Hoe werkt de winactie?

Wat geven we weg:

2 tickets t.w.v. €19,99 p.s. ( Individueel ticket ≥ 1m) op  Facebook

2 tickets t.w.v. €19,99 p.s. ( Individueel ticket ≥ 1m) op  Instagram

Tag & Play

We gaan het deze keer spelen volgens Tag & Play.  Onder de post van de winactie ( let op, dat is dus niet onder deze blog ) tag je minstens 2 vrienden/vriendinnen voor wie je ook denkt dat zij wel zin hebben in 2 tickets  voor Plopsa Indoor Coevorden! That’s all.

Voor beide kanalen geldt geen verplichte acties tot volgen van de pagina, mag wel natuurlijk ;).

Klik hier voor de actie op Facebook.

Klik hier voor de actie op Instagram.

Gewonnen?

Zaterdag 7 juli maak ik de winnaar bekend! Kaartjes gewonnen? Stuur dan een mailtje met je naam en e-mailadres naar mathilde@coffeeandkids.nl.  Ik zal dan de gegevens doorzetten naar mijn contactpersoon van Plopsa voor het versturen van de tickets.

Succes!

Liefs Mathilde

Tags: , , ,

Related Posts

by
Hoi! Ik ben Mathilde, mama van Julie (7 jaar) en James (5 jaar). Mijn kinderen en alles wat daarbij komt kijken, geven mij een hoop schrijfinspiratie. Omdat wij mama's elkaar best een beetje mogen steunen in het 'mama zijn' deel ik mijn ervaringen ook met jou!
Previous Post Next Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 shares

Hi there!

Je dagelijkse dosis #momlife

Je dagelijkse dosis #momlife

Welkom op Coffee and Kids, #jedagelijksedosismomlife! Ik hoop dat je op mijn blog herkenning vindt en inspiratie opdoet. Met mijn handen in het haar tot trotser dan trots, ik deel mijn #realmomlife met je. On the side: tips, to do's, kids fashion, personal stuff and coffeeeeeee. Did I already mention I loveeeee cappuccino ;)?!
Je dagelijkse dosis #momlife
UA-111272730-1