Winactie: Shoesme outdoor sandalen naar keuze!*gesloten*

Afgelopen woensdag kwam onze review online van de Shoesme Outdoor sandalen!  Wij zijn fan van deze praktische maar toch ook leuke sandalen! De grootste plus vind ik denk ik toch wel dat ze waterproof zijn. Vandaag de beloofde winactie…..

Review

Mocht je de review niet gelezen hebben en benieuwd zijn wat we over de Shoesme Outdoor sandalen te vertellen hebben….. lees het  hier nog even terug :).

Winactie

Naar aanleiding van review mag ik ook nog 1 van de Coffee and Kids volgers blij gaan maken……. Ik mag 1 paar Shoesme Outdoor sandalen naar keuze weggeven!!

Hoe maak je kans?

Ik ga het niet moeilijker maken dan het is!

  1. Like de facebookpagina van Coffee and Kids, klik hier.
  2. Like de facebookpagina van Shoesme Kinderschoenenwinkel, klik hier.
  3. Like & Share de winactie (FB-post) op je eigen Facebookpagina
  4. Laat in een reactie onder de facebookpost even weten welke outdoor sandalen jij  het tofst vindt! ( zie hier voor alle opties).
  5. That’s all!

Ok…. Vooruit, we zouden het natuurlijk wel extra tof vinden als je deze #giveaway niet voor jezelf  houdt, maar andere ‘mama friends’ ook even op de hoogte brengt.  Delen en taggen op social media mag ;).

Zondag 28 mei maken we de winnaar bekend via de blog!

We have a winner!!

Lotte van de P., Jij hebt gewonnen!!  Neem je even contact met me op via de mail? Dan gaan we regelen dat er een paar Shoesme Outdoor Sandalen klaar gezet worden voor jullie!

Succes!!!

Liefs Mathilde


Disclaimer: Deze winactie  is in samenwerking met Shoesme. De winnaar mag een paar outdoor sandalen naar keuze uitzoeken, echter kan het voorkomen dat een bepaalde print/kleur niet meer beschikbaar is. We zullen dit uiteraard gelijk voor je checken, zodat je eventueel een andere keuze kan maken. De prijs wordt niet uitgekeerd in geld.


Related Posts

by
Hoi! Ik ben Mathilde, mama van Julie (7 jaar) en James (5 jaar). Mijn kinderen en alles wat daarbij komt kijken, geven mij een hoop schrijfinspiratie. Omdat wij mama's elkaar best een beetje mogen steunen in het 'mama zijn' deel ik mijn ervaringen ook met jou!
Previous Post Next Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 shares

Hi there!

Je dagelijkse dosis #momlife

Je dagelijkse dosis #momlife

Welkom op Coffee and Kids, #jedagelijksedosismomlife! Ik hoop dat je op mijn blog herkenning vindt en inspiratie opdoet. Met mijn handen in het haar tot trotser dan trots, ik deel mijn #realmomlife met je. On the side: tips, to do's, kids fashion, personal stuff and coffeeeeeee. Did I already mention I loveeeee cappuccino ;)?!
Je dagelijkse dosis #momlife
UA-111272730-1