Winactie Shoesme! Gewonnen!

Helemaal in ons nopjes! Of nou ja, ik dan…. Ik had vorige week meegedaan aan de winactie van Shoesme_kinderschoenenwinkel in samenwerking met T-Magazine op Instagram. Deel je perfecte #shoesmesummerlook en maak kans op een paar schoenen. Dat laat ik mij als hobbyfotograaf en groot Shoesmefan geen 2x zeggen natuurlijk.  Afgelopen maandag kregen we bericht dat ze onze foto hadden uitgezocht als winnende inzending, super leuk! Echt super netjes ook dat ze erbij zeiden: “als je slim bent kom je nog langs voordat de SALE begint, dan heb je nog lekker veel keus!” Dus op naar de nieuwe Shoesmewinkel aan de trouwlaan in Tilburg.

Wil je de volgende keer een dergelijke winactie niet missen, volg Shoesme dan ook op Instagram.

De winnende foto! De winnende foto!

Schoenen uitzoeken

Ik neem jullie mee d.m.v. deze plog (fotoblog) met ons gezellige free shopping momentje bij Shoesme!

There he goes.....uitzoeken maar!

There he goes….. Op naar een paar nieuwe schoenen!

James loopt gelijk op de eerste beste tafel met schoenen af. “Deze is heel heel heel heel heel heel mooi, mama.”. Ja, ja, meneertje krijgt ook een eigen smaak 🙂

Eerst maar eens de voetjes opmeten, toch altijd wel belangrijk om weer even te weten hoe hard de voeten gegroeid zijn. Ik vind het stiekem toch wel het fijnst als dit in de winkel gebeurt. Ik ben qua kinderschoenen geen online shopper. Er zijn wel hele handige voetjesmeters die je thuis kunt gebruiken hoor, ik schreef daar laatst ook een andere blog over.

Maat 24 alweer, als ik ze niet had laten opmeten was ik denk ik toch voor maatje kleiner gegaan. Zo zie je maar weer.

De keuze is reuze, blij dat ik nog voor de SALE ben komen kijken!! Na een tijdje rondgekeken te hebben kom ik op deze 4 modellen uit. Gezien maat 24 nog groeiruimte heeft, hoop ik op een schoentje uit te komen want ook eind zomer/begin herfst nog goed draagbaar is.

Ok, passen maar! James gedraagt zich voorbeeldig en stampt overal een paar keer goed mee en hij rent wat rondjes door de winkel. De nieuwe winkel heeft in vergelijk met de vorige winkel hier nu ook alle ruimte voor. Super fijn!

Nou, laat mij maar eens kijken James. Voorkant showen…..

De achterkant ziet er ook stoer uit!

Yes, we have a winner! James blij, mama blij. Stoere halfhoge sneakers (met rits, zoooo fijn) die volgens mij prima in de zomer kunnen, maar ook nog richting de herfst! Wij zijn geslaagd!

Wist je dat?

We keken nog even verder rond in de winkel. Voor Julie had ik hier ook makkelijk kunnen slagen. Al die leuke sandaaltjes weer! O, en een wist-je-datje:  Shoesme verkoopt sinds kort ook Bergstein regenlaarzen en regenjassen. Die kleurtjes zijn zo leuk.  Ik hoop dat we het nu nog even niet nodig hebben….maar ik ken de weg naar deze winkel inmiddels met mijn ogen dicht dus tegen de tijd dat het weer erg herfstig wordt dan komen we zeker weer eens kijken.

En nog meer uitbreidingsnieuws!  Er is ook leuk origineel kinderspeelgoed te verkrijgen, zeker de moeite om dus niet alleen voor schoenen te komen shoppen, maar ook als je een cadeautje zoekt!

Big thanks

Nogmaals, Shoesme en T-magazine heel erg bedankt voor deze mooie prijs. Wij hebben een gezellige middag gehad in jullie gave nieuwe winkel en als trouwe Shoesme-fan zeg ik: “Dit is zeker niet ons laatste paar kinderschoenen van jullie ;)!”

Liefs Mathilde

PS:Komen jullie ook graag bij Shoesme of is er nog een ander kinderschoenenmerk, wat je echt een aanrader vindt? Let me know in de comments, ben benieuwd

PS:Vinden jullie het leuk om een blog vaker in deze ‘ plog’ vorm voorbij te zien komen? Let me know, thanks!

Tags: , , , , , , ,

Related Posts

by
Hoi! Ik ben Mathilde, mama van Julie (7 jaar) en James (5 jaar). Mijn kinderen en alles wat daarbij komt kijken, geven mij een hoop schrijfinspiratie. Omdat wij mama's elkaar best een beetje mogen steunen in het 'mama zijn' deel ik mijn ervaringen ook met jou!
Previous Post Next Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 shares

Hi there!

Je dagelijkse dosis #momlife

Je dagelijkse dosis #momlife

Welkom op Coffee and Kids, #jedagelijksedosismomlife! Ik hoop dat je op mijn blog herkenning vindt en inspiratie opdoet. Met mijn handen in het haar tot trotser dan trots, ik deel mijn #realmomlife met je. On the side: tips, to do's, kids fashion, personal stuff and coffeeeeeee. Did I already mention I loveeeee cappuccino ;)?!
Je dagelijkse dosis #momlife
UA-111272730-1