Winnaar Shoesme slofje!!

Aan James de eer

Yes, we hebben een winnaar!!

Super bedankt allereerst voor het meedoen aan deze winactie en jullie enthousiaste reacties, deel en tag acties! Super tof!

We hebben alle namen opgeschreven en, hoe toepasselijk, in een Shoesme schoenendoos gedaan. James had de eer om flink te schudden en de winnaar uit te kiezen.

Winnaar!!!

Yes, na al het schudden heeft James een lucky winner gekozen!! Check het filmpje and you will know!

Gewonnen?

Wil ik je vragen om even nogmaals de gewenste maat en kleur te mailen naar mathilde@coffeeandkids. Ik ga er dan voor zorgen dat de Shoesme Babyproof slofjes klaar gezet worden in de Shoesme Kinderschoenenwinkel aan de Trouwlaan te Tilburg zodat je deze kunt ophalen wanneer je wilt.

Nogmaals bedankt voor het meedoen en wie weet tot bij een volgende leuke actie of blog.

Liefs Mathilde

Tags: , , , , , , , ,

Related Posts

by
Hoi! Ik ben Mathilde, mama van Julie (7 jaar) en James (5 jaar). Mijn kinderen en alles wat daarbij komt kijken, geven mij een hoop schrijfinspiratie. Omdat wij mama's elkaar best een beetje mogen steunen in het 'mama zijn' deel ik mijn ervaringen ook met jou!
Previous Post Next Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 shares

Hi there!

Je dagelijkse dosis #momlife

Je dagelijkse dosis #momlife

Welkom op Coffee and Kids, #jedagelijksedosismomlife! Ik hoop dat je op mijn blog herkenning vindt en inspiratie opdoet. Met mijn handen in het haar tot trotser dan trots, ik deel mijn #realmomlife met je. On the side: tips, to do's, kids fashion, personal stuff and coffeeeeeee. Did I already mention I loveeeee cappuccino ;)?!
Je dagelijkse dosis #momlife
UA-111272730-1