Personal: Wishlist for my Home Office

Blogs schrijven….. het gaat allemaal niet vanaf een kladje en ik kan veel met mijn tablet maar ook daar zit een max aan de mogelijkheden. Teksten an sich gaan prima, maar het bewerken van foto’s en de blog indelen, dat wordt toch al wat lastiger.  Met enige regelmaat ‘jat’ ik dan ook de laptop van mijn man….. maar na ruim een half jaar (ik ben gewoon niet zo goed in dat soort dingen kopen….doe mij maar kleding en schoenen) klooien op mijn tablet en een gejatte laptop stond daar dan gisteren ineens een grote doos op tafel. Kevin heeft een laptop voor me geregeld!! Whiehoe, lief he!  Of zou hij het gewoon heel erg zat zijn dat zijn laptop overgenomen wordt door mijn blog? Denk eerder dat laatste…haha.

Super fijn dat ik Kevin nu niet meer lastig hoef te vallen, alles kan opslaan waar ik wil, en vooral alle foto’s lekker snel kan uploaden. Man, wat scheelt dat een tijd zeg! Nu ik mijn laptop binnen heb, moest ik misschien toch maar eens werk gaan maken van een home-office….. We hebben wel een bureau staan, maar verder wordt die kamer eigenlijk overgenomen door mijn strijkachterstand. Toch schrijft het wel lekker als ik een eigen plekje heb denk ik.  Ik ben gelijk even op zoek gegaan naar een paar mooie plaatjes van verschillende mooie home-offices. 

O ja, zul je altijd zien: laptop besteld, betaald, geleverd……Bam! Kortingscodes van Coolblue in je mail. Toch even snel gekeken en zag tot mijn verbazing dat ze ook kinderspeelgoed verkopen. Misschien toch nog even in mind houden voor mijn sinterklaascadeaus 🙂

Voortaan kan ik dus lekker aan mijn blogs werken vanaf deze laptop.....#happy
Voortaan kan ik dus lekker aan mijn blogs werken vanaf deze laptop…..#happy

Home-Office wishlist

Dit lijken me echt heerlijke werkplekken, mooie simpele bureaus en wat fijne home-accessoires om het plaatje af te maken. Het linkse plaatje lijkt me echt wel een haalbare home office voor hier in huis, zeker gezien de ruimte die het inneemt. Zo houd ik nog genoeg plek over voor mijn strijkoverschot ;). Ik ging even op zoek naar wat basis items voor mijn toekomstige budgetvriendelijke home-office.

Dit bureau van Ikea, need I say more....?!
Dit bureau van Ikea, need I say more….?!
tafellamp van de Kwantum.
tafellamp van de Kwantum.
Dit metalen wandrekje zag ik laatst bij de Xenos. Wellicht ga ik er ook nog iets in de kinderhoek mee doen.
Dit metalen wandrekje zag ik laatst bij de Xenos. Wellicht ga ik er ook nog iets in de kinderhoek mee doen.
My new favorite Chair! De 'Albert Kuip'van Zuiver. Onlangs won ik er 1 op de VT Wonen en Designbeurs. Nu nog 1 voor aan mijn bureau dus ...:)
My new favorite Chair! De ‘Albert Kuip’van Zuiver. Onlangs won ik er 1 op de VT Wonen en Designbeurs. Nu nog 1 voor aan mijn bureau dus …:)
En dan zo'n heerlijk schapenbontje in de Albert Kuip.....Ikea it is.
En dan zo’n heerlijk schapenbontje in de Albert Kuip…..Ikea it is.

Waar werk jij het liefst?

Klinkt natuurlijk heel leuk zo’n home-office of eigen werkplek, maar ik vraag me stiekem ook wel een beetje af of je er ook echt gebruik van maakt. Zou ik dan echt vaak daar zitten of kruip ik toch weer aan de keukentafel of op de bank?  Wie heeft er een thuiswerkplek? Maak je er vaak gebruik van?

 

Lees graag jullie reacties.

Liefs Mathilde

Tags: , , , , , , ,

Related Posts

by
Hoi! Ik ben Mathilde, mama van Julie (7 jaar) en James (4 jaar). Mijn kinderen en alles wat daarbij komt kijken, geven mij een hoop schrijfinspiratie. Omdat wij mama's elkaar best een beetje mogen steunen in het 'mama zijn' deel ik mijn ervaringen ook met jou!
Previous Post Next Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 shares

Hi there!

Je dagelijkse dosis #momlife

Je dagelijkse dosis #momlife

Welkom op Coffee and Kids! Je dagelijkse dosis #momlife. Ik hoop dat je op mijn blog herkenning vindt en inspiratie opdoet. Mama zijn hoef je niet alleen te doen en laten we elkaar alsjeblieft een beetje helpen door het delen van ervaringen en tips and tricks.
Je dagelijkse dosis #momlife
UA-111272730-1