X-mas Giveaway! 40 euro shoptegoed voor jou!(gesloten)

Kerstmis is de tijd van het jaar om elkaar een cadeau te geven. Ik heb echt een heel mooi cadeau bij mij onder de boom liggen en het heeft alles wat je van een goed kerstcadeau verwacht! Het is namelijk zilver, goud of rosé kleurig en ook nog eens voorzien van de naam van je liefste man of kids…

Ter ere van de nieuwe collectie mag ik maar liefst € 40,- shoptegoed weg geven van Kaya Sieraden.

Vorig jaar zochten Julie en ik samen twee mooie armbandjes uit bij Kaya Sieraden. Deze dragen we nu nog! Onze shopervaring en meer over Kaya Sieraden kun je hier nog even terug lezen.

Nieuwe collectie

Er zitten echt een paar hele mooie nieuwe sieraden bij de nieuwe collectie. Bijna alle sieraden kunnen gepersonaliseerd worden. Dit wordt met de hand gedaan.  Je hebt echt een uniek item dus! Een aantal van mijn favorieten uit de nieuwe collectie zie je hieronder.

Give Away 40 euro shoptegoed!

Hoe maak je kans?

Ik ga er vanuit dat je Coffee & Kids al volgt op Social Media….. ;). Niet? Check dan stap 1 ook nog even.

  1. Like 1 van de social media accounts van Coffee and Kids, klik hier voor Facebook of hier voor Instagram
  2. Like 1 van de social media accounts van Kaya Sieraden, klik hier voor Facebook of hier voor Instagram.
  3. Laat in de reactie onder de post van de winactie (facebook of instagram) weten wat je favoriete item is en welke naam je graag op het sieraad wil. (plak bijvoorbeeld de link in een reactie onder de facebookpost).
  4. Laat hier onder de blog weten dat je meedoet! (ik ga uit deze namen loten, maar ik check de bovenstaande stappen wel)
  5. That’s all!

Ok…. Vooruit, we zouden het natuurlijk wel extra tof vinden als je deze #giveaway niet voor jezelf  houdt, maar andere ‘mama friends’ ook even op de hoogte brengt.  Delen en taggen op social media mag ;).

Woensdag 20 december maken we de winnaar bekend op Facebook en Instagram! Met een beetje mazzel heb je je gekozen sieraad nog voor de kerst in huis en kan het pakketje onder de boom! 

Succes! Liefs Mathilde

Tags: , ,

Related Posts

by
Hoi! Ik ben Mathilde, mama van Julie (7 jaar) en James (5 jaar). Mijn kinderen en alles wat daarbij komt kijken, geven mij een hoop schrijfinspiratie. Omdat wij mama's elkaar best een beetje mogen steunen in het 'mama zijn' deel ik mijn ervaringen ook met jou!
Previous Post Next Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 shares

Hi there!

Je dagelijkse dosis #momlife

Je dagelijkse dosis #momlife

Welkom op Coffee and Kids, #jedagelijksedosismomlife! Ik hoop dat je op mijn blog herkenning vindt en inspiratie opdoet. Met mijn handen in het haar tot trotser dan trots, ik deel mijn #realmomlife met je. On the side: tips, to do's, kids fashion, personal stuff and coffeeeeeee. Did I already mention I loveeeee cappuccino ;)?!
Je dagelijkse dosis #momlife
UA-111272730-1