Zeeman 50 jaar: Internationale recordpoging Bellenblazen. Doe mee!

Zeeman viert haar 50e verjaardag! Zaterdag 3 juni 2017 om 14:00 uur organiseren alle Zeeman-filialen een internationale recordpoging bellenblazen!

Hoe?

Dit doen ze door het grootst aantal mensen tegelijkertijd te laten bellenblazen en dat op verschillende locaties verspreid over zeven landen. Het huidige record staat momenteel op naam van het Verenigd Koninkrijk. Zij wisten in 2007 maar liefst 34.529 mensen op 198 verschillende plekken op hetzelfde moment te laten bellenblazen. Met de ruim 1.280 filialen wil Zeeman dit record ruimschoots verbeteren.

Doe mee!

Zorg dat je kids erbij zijn. Hoe leuk als zij meegedaan hebben aan een internationale recordpoging! Om precies 14.00 uur zal de recordpoging beginnen, zorg dus dat je op tijd bent. Alle Zeeman-filialen zullen meedoen, dus ook die bij jou in de buurt.

Trakteren, gratis bellenblaas

Natuurlijk is een een feest niet compleet zonder traktatie…. Wil je meedoen, maar geen bellenblaas in huis? Elk Zeeman-filiaal trakteert iedere klant in de periode van zaterdag 27 mei tot en met vrijdag 9 juni 2017 op een gratis bellenblaas!! Snel halen dus.

Op de dag van de recordpoging zijn ook andere gave prijzen te winnen, zoals een bellenblaaspakket, een ballonvaart voor twee personen of zelfs een volledig verzorgde cruise in de Carribean voor twee personen.

Het wordt dus 1 groot feest bij de Zeeman-filialen!! #bethere #zeeman50years

Tags: , , , ,

Related Posts

by
Hoi! Ik ben Mathilde, mama van Julie (7 jaar) en James (5 jaar). Mijn kinderen en alles wat daarbij komt kijken, geven mij een hoop schrijfinspiratie. Omdat wij mama's elkaar best een beetje mogen steunen in het 'mama zijn' deel ik mijn ervaringen ook met jou!
Previous Post Next Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 shares

Hi there!

Je dagelijkse dosis #momlife

Je dagelijkse dosis #momlife

Welkom op Coffee and Kids, #jedagelijksedosismomlife! Ik hoop dat je op mijn blog herkenning vindt en inspiratie opdoet. Met mijn handen in het haar tot trotser dan trots, ik deel mijn #realmomlife met je. On the side: tips, to do's, kids fashion, personal stuff and coffeeeeeee. Did I already mention I loveeeee cappuccino ;)?!
Je dagelijkse dosis #momlife
UA-111272730-1