Help, zomervakantie nog niet geboekt!

Zomervakantie nog niet geboekt… bestaat dat nog in de maand juni?! Die boek je toch in januari al of zelfs eerder? De voorgaande jaren hebben we altijd in januari onze zomervakantie geboekt en nu, niks, nada. We hebben even andere prioriteiten en een keertje thuisblijven  overleven we ook wel toch? Tot de we de last minute aanbiedingen gaan bekijken,  gaan we dan toch boeken?

Geen zomervakantie geboekt

Normaal hebben wij in januari toch wel onze zomervakantie redelijk in kaart en geboekt! Alvast vrij vragen op je werk, vast op zoek naar leuke uitjes in de omgeving, kijken of we een mooi plekje op de camping hebben,  de camping online nog een paar keer opzoeken, met de schoolvakantie in zicht, hoe meer je in een aftelmodus komt. Heerlijk die vakantie-voorpret!

Maar dit jaar slaan we over, onze plannen voor een nieuw huis maakt dat we de vakantie even ‘on hold’ willen zetten. Als dat straks allemaal doorgaat dat kunnen we die vakantiecenten goed gebruiken. Een jaartje thuis overleven we ook wel. We gaan gewoon een leuk dagje op pad in NL, de kinderen doen mee aan Kindervakantieweek en als je weet waarvoor je het doet dan is het ook echt wel ok. Denken we….

Last minute zomervakantie

Stiekem begint het niet kunnen aftellen naar een zomervakantie ‘buiten de deur’ toch te knagen (verwend he). Mochten de verhuisplannen niet doorgaan, dan balen we wel dat we daarvoor niet op vakantie gegaan zijn. Zullen we dan toch, als er nog iets te vinden is? Zie nu 2 weken voor de zomervakantie nog maar eens een geschikte camping te vinden voor een schappelijke prijs. Want inderdaad, mochten de verhuisplannen wél doorgaan dan is het wel iets om rekening mee te houden in ons vakantiebudget.

Tijdens de boodschappen liep ik langs de vakantiefolder de Lidl. Er stonden prijzen in voor campings in Frankrijk en Spanje die ik niet kon geloven…. € 136,-! Het zal wel per nacht zijn of per persoon, waar is het addertje? Iedere dag van de week aankomen op een camping, een Glamlodge tent met alles erop en eraan (behalve eigen sanitair) en een camping die werkelijk op een waar vakantieparadijs lijkt voor de kinderen. Wat is daar veel te doen! Kanttekening, geen kleine gezellige camping, maar mega groot. Maar goed, je hebt nu eenmaal niet mega veel keuze meer 2 weken voor de zomervakantie begint. Julie en James zijn geen ukkies meer dus ik denk dat ze de weg naar de tent en speeltuin wel terug weten vinden.

We gaan op vakantie!

Tot een week geleden hadden wij nog geen zomervakantie geboekt. Maar die Lidl-actie konden we toch niet aan onze neus voorbij laten gaan.

Dus we hebben geboekt! We gaan een week naar Camping Domaine des Ormes in Bretange en hebben dan dus zo’n glamlodge tent. Zal misschien even wennen zijn want normaal boeken we graag een stacaravan,  maar de kinderen vinden die tent sowieso geweldig.

  

De addertjes onder het gras….die hebben we nog niet ontdekt. Behalve dat na 2 dagen twijfelen ineens de woensdag tot woensdag niet meer beschikbaar was en we nu toch van zondag tot zondag gaan, de 136 euro er 300 geworden zijn (i.v.m. de week die we gekozen hebben, maar dan nog €300,- voor een week is echt netjes!) en nog geen idee hebben welke plek we op de camping toegewezen krijgen.

Voor ons is het de eerste keer zo last minute boeken, maar misschien pakt het wel heel goed uit. Wie weet, we hebben er zin in in ieder geval!

Wanneer boeken jullie altijd de vakantie? En waar gaan jullie naar toe dit jaar?!!#benieuwd 

Alvast een fijne vakantie gewenst allemaal!

Liefs Mathilde

Tags: , , ,

Related Posts

by
Hoi! Ik ben Mathilde, mama van Julie (7 jaar) en James (5 jaar). Mijn kinderen en alles wat daarbij komt kijken, geven mij een hoop schrijfinspiratie. Omdat wij mama's elkaar best een beetje mogen steunen in het 'mama zijn' deel ik mijn ervaringen ook met jou!
Previous Post Next Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 shares

Hi there!

Je dagelijkse dosis #momlife

Je dagelijkse dosis #momlife

Welkom op Coffee and Kids, #jedagelijksedosismomlife! Ik hoop dat je op mijn blog herkenning vindt en inspiratie opdoet. Met mijn handen in het haar tot trotser dan trots, ik deel mijn #realmomlife met je. On the side: tips, to do's, kids fashion, personal stuff and coffeeeeeee. Did I already mention I loveeeee cappuccino ;)?!
Je dagelijkse dosis #momlife
UA-111272730-1